Komoly meccsdömping elé néz a Budafok

by gaalt994

Lesz mit nézni; 10 nap alatt 4 meccset játszik Csizmadia Csaba együttese.

Elindult az NB I tavaszi szezonja, és hamarosan folyatódnak a Magyar Kupa küzdelmei is. Mivel a Budafok még utóbbi kiírásban is versenyben van, a két sorozat együtt komoly meccsnaptárat rak össze a fiúknak.

A tavaszt két döntetlennel és egy vereséggel kezdő BMTE február 3-án, szerdán azt a Zalaegerszeget fogadja, amelyet ősszel idegenben lepett meg, míg vasárnap már annál a Paksnál vendégeskedik, amely viszont mind a 3 pontot elvitte a Promontor utcából. Sok idő ezután sem lesz szusszanni, ugyanis hétközben, február 10-én már egy dunavarsányi túra várja a csapatot, ahol a tét a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé való bejutás lesz.

Ezt követően február 13-án, szombaton újra pályára lép a Budafok, méghozzá annak a Honvédnak az otthonában, amely az őszi szezonzárón – az idényben elsőként – kieső helyre lökte a Budafokot annak idegenbeli legyőzésével.

Kerületünk csapata ezután 8 napot pihenhet (azaz edzhet), hogy aztán a Kisvárdát és a Puskás Akadémiát lássa vendégül, míg az első (naptári értelemben) tavaszi mérkőzés az év egyik legfontosabb meccse lehet a szintén a kiesés elől menekülő Újpest ellen.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?