Lefújta az edzőtáborát a BMTE

by gaalt994

A csapat kötelékében néhány napja koronavírusos megbetegedések történtek. A Budafok bejelentette, hogy nem utazik el az ötnaposra tervezett harkányi edzőtáborba.

Néhány napja látott napvilágot a hír, hogy az ősz után újra koronavírusos eseteket regisztráltak a BMTE első csapatánál. Nem mintha egy ilyen fejlemény bármikor is jól jöhetne, de ezúttal kifejezetten fájó az időzítés, hiszen a Budafok a szűk háromhetes bajnoki szünetben két felkészülési mérkőzéssel és egy ötnapos harkányi edzőtáborral tervezte rendezni sorait a hátralévő hét, sorsdöntő mérkőzése előtt.

A pozitív tesztek után a szombatra tervezett, Gyirmót elleni felkészülési mérkőzést törölték, az edzőtábor lemondásáról vasárnap született döntés. Harkányban egy további barátságos meccs várt volna a csapatra a Gyurcsó Ádám, Kleinheisler László és Mészáros Lőrinc által erős magyar illetőséggel bíró NK Osijek ellen, értelemszerűen ezt az összecsapást sem rendezik meg.

A vezetőség döntése fényében az elkövetkező két hétben a budafoki csapat Halásztelken készül a folytatásra. A hátralévő hét bajnokijából a BMTE az elsőt április 4-én a Fradi ellen játssza.

(Kiemelt kép: BMTE)

Olvasta már?