Lefújták Tóth Vera koncertjét a művelődési házban

by gaalt994

Mégsem lép fel Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra a Klauzál Gábor Művelődési Központban. A november 8-ára meghirdetett koncerten vendégfellépőként Pásztor Annát is hallhattuk volna.

A fellépő kezdeményezésére lefújták Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra koncertjét, amelyre vasárnap került volna sor a Klauzál Házban. A TV2 Megasztár című műsorában ismertté vált énekesnő az Anna & the Barbies együttes frontemberével, Pásztor Annával együtt lépett volna fel, azonban a koronavírus-járvány miatti újabb szigorító kormányrendeletek után kiderült, mégsem rendezik meg a vasárnapi eseményt.

A Klauzál Ház a koncertre vásárolt belépők árának visszatérítésével kapcsolatban az alábbi információkat tette közzé:

„Az interticket rendszerében vásárolt jegyeket automatikusan visszatérítjük.

Amennyiben a Klauzál Ház információs pultjánál személyesen vásárolta meg belépőjegyét, úgy a jegy@klauzalhaz.hu e-mail címre küldje el JÓL LÁTHATÓ MÓDON ÁTHÚZVA szkennelve vagy fotózva a belépőjegyet (jól látható legyen a vonalkód) a bankszámla számával és lakcímével együtt és 15-20 munkanapon belül visszautaljuk a jegy árát. További információ: 06(1)226 0559 .

FONTOS INFORMÁCIÓ: A belépőjegyek visszaváltására 2020. december 10-ig van lehetőségük, a belépőjegy fotójának elküldésével. 2020. december 10-e után NEM ÁLL módunkban a jegyek árát visszatéríteni.”

A művelődési ház azt is jelezte, hogy 2021-ben tervezik megrendezni a koncertet.

(Kiemelt kép: Facebook/Tóth Vera)

Olvasta már?