Maci és tesója új családot keres

by nora.farmosi

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben, Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Ezúttal Sheriffre és Macira  hívjuk fel a figyelmet, akik évekkel ezelőtt kerültek vissza a HEROSZ-hoz.

A tesók végtelenül nyugodt, buddha kutyák, akit, akiket bárkinek jó szívvel ajánlanak, akár kezdőknek is, mert jó és simulékony kutyák.

Akár idősebbeknek is, mert mindketten annyira békés, szelíd, lassú kutyák, hogy tökéletes társai lehetnek bárkinek, aki négylábúra vágyik. Sheriff picit zömökebb, 8 éves ivartalan uraság. Maci vékonyabb testalkatú, de alapvetően nagytestű, masztiff jellegű kutyus. Végtelenül aranyos, beleszeretős típus.

Megosztással tudjátok támogatni az esélyeit a gazdikeresésben!

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

A HEROSZ elérhetőségei:

+3630/ 367/1393

budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?