Macskacsalád keresi új otthonát

by nora.farmosi

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Az állatotthon most egy lakossági felhívást tett közzé egy II. kerületi macskacsaládról, akik új otthont keresnek.

A képen látható kifejezetten kistermetű (6-8 hónaposnak kinéző, de felnőtt, talán olyan 2 év körüli) kóbor cirmos a házunk pincéjében szült három kiscicát. Szeretnék az egész családnak gazdit találni. Mivel a három kicsi pont olyan színű, mint a mi három lánymacskánk, utánuk kapták a ‘munkanevüket’: van egy Kispippa (fekete-fehér), egy Kisjaffa (cirmos-fehér) és egy Kisbagira (fekete). Mind kislányok, olyan 6 hetesnek saccolom őket. Az anya ivartalanítás után mehet gazdihoz, a kicsiket is ivartalanítási kötelezettséggel szeretném gazdihoz adni, bentre vagy biztonságos kertbe. Nálunk a két kutya és az öt macska miatt telt ház van. Garantáltan nagyon aranyosak 🙂 Budapesten, a 2. kerületben vannak.”

A cicák iránt az alábbi elérhetőségen lehet érdeklődni: +3630 908-4433

Segítsenek nekik új otthont találni!

Megosztással tudják támogatni az esélyeiket a gazdikeresésben!

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

A HEROSZ elérhetőségei:

+3630/ 367/1393

budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?