Még elküldhetik javaslataikat a belváros fejlesztéséről!

by nora.farmosi

Az Egészséges utcák program részeként Budafok-Tétény önkormányzata a kerület lakóinak véleményét is kikéri a belváros újabb fejlesztéséről.

“A kiírás lényege, hogy próbáljunk meg olyan városrészeket kialakítani, ahol kevés a gépjárműforgalom, sok a zöld, jól érzik magukat az emberek, olyan ápolt közterületek vannak, ahol lehet kutyafuttatót kijelölni, közösségi programokat szervezni, kerékpározni, egyéb testmozgást végezni. Kijelöltünk Budafok belvárosában, a Városháza és a piac közti részen egy területet, amit szeretnénk így fejleszteni. Ehhez kérjük az emberek segítségét” – mondta a polgármester az online fogadóóráján.

Eddig több, mint 50-en tettek javaslatot a polgármester beszámolója szerint. Január 31-ig bárki tehet észrevételt, beküldheti ötleteit, amit az önkormányzatnál értékelnek és beépítenek a program tervezésébe.

További információkat az Egészséges utcák programról (TOP_Plusz-4.1.1-23) az alábbi linken talál: https://www.palyazat.gov.hu/programok/szechenyi-terv-plusz/top-plusz/top-plusz-411-23/dokumentumok

Az idézetben szereplő linkre kattintva formálhatja a készülő terveket 2024. január 31-ig.

Olvasta már?