Még lehet jelentkezni a kerületi nyári táborokba

by nora.farmosi

Az önkormányzat a táborokat július elsejétől hetes turnusokban szervezi a Klauzál Házban. A szülőknek csak az étkezési térítési díjat kell megfizetniük.

A táborok augusztus 16-ig vehetők igénybe, és továbbra is csak – a kerületi iskolákban tanév közben is fizetendő – étkezési térítési díjat kell megfizetniük (teljes áron napi 622 Ft).

“Azt szeretném kérni a szülőktől, hogy ha jelentkeznek, akkor hozzák is el a gyermeket. Ne vegyük el a helyeket más elől” – kérte a polgármester az online fogadóóráján.

Karsay Ferenc azt is elmondta, hogy a táborokra online is lehet jelentkezni a https://tabor.budafokteteny.hu webfelületen keresztül, majd ezt követően pár kattintással az étkezési térítési díjat bankkártyával vagy azonnali utalással ki is tudják fizetni.

Az online felület használatához a Budafok-Tétényi Család-és Gyermekjóléti Központ munkatársai az intézmény telephelyén (1225 Budapest, Nagytétényi út 276.) segítséget nyújtanak azon szülőknek, akik nem rendelkeznek internethozzáféréssel, vagy esetleg nem sikerül a webfelületet megfelelően kezelniük.

Amennyiben a szülők nem az online jelentkezést választják, akkor a – minden iskolában hozzáférhető – tábori jelentkezési lapot kitöltve, aláírva a  napkozistabor@bp22.hu e-mail-címre kell elküldeni.

A táborra jelentkezés határideje: 2024. június 19.

Legkésőbb 2024. június 18-án regisztrálni kell a jelentkezéshez.

Bármilyen felületen is jelentkeznek, tisztelettel kérnek mindenkit a szükséges adatok megadására, fontos információk közlésére. Akinek a gyermeke nem iskolai étkező vagy nem tankerületi fenntartású iskolába jár, de étkezési térítési díjkedvezményre jogosult, annak a jelentkezésnél csatolnia kell a kedvezményre jogosító dokumentumokat.

Olvasta már?