Megkezdte működését a budafoki oltópont

by gaalt994

Ahogy azt már korábban tudni lehetett, egyetlen budafok-tétényi intézményként a Káldor Adolf Szakrendelő is szerepel a fővárosi oltópontok listáján. A mai nappal az oltópont meg is kezdte működését.

„2021. március 16-án, 8.00 órától megkezdjük a Káldor Adolf Szakrendelőben a koronavírus elleni oltási tevékenységet. Az oltások az intézet I. emeletén két oltóhelyen, munkanapokon 8.00-18.00 óra között ütemezetten zajlanak” tudatta az önkormányzat.

Az oltandó személyeket és az oltás beadásának időpontját a kerületi háziorvosuk határozza meg, utóbbi információt ők is közlik a vakcinára regisztráltakkal. A szakrendelőben csak a kerületi háziorvosok és a Kormányhivatal által összeállított és jóváhagyott napi listán szereplő lakosok oltását végzik.

A rendelőben regisztrációra lehetőség nincs, ezt továbbra is a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon lehet megtenni. Kérik, hogy az oltásra mindenki a kapott időpont előtt maximum 15 perccel érkezzen meg. Szükség esetén egy kísérő tarthat a pácienssel, akinek a TAJ-kártyája mellett az innen letölthető Hozzájárulási Nyilatkozatot kell kinyomtatva és kitöltve magával vinnie.

(Kiemelt kép: budafokteteny.hu)

Olvasta már?