Edzőváltás jöhet a Budafok egyik legnagyobb riválisánál

by gaalt994

Ugyanannyi ponttal állnak, mint a BMTE, a vezetőség nem boldog.

A Budafoki MTE tegnap 2-1-es vereséget szenvedett a valóban jobban futballozó Mezőkövesd otthonában, ezzel Csizmadia Csaba együttese a 11. helyen, tehát kiesésre áll. A bajnokságból még hét meccs van hátra, s persze a körbeverésekben mindig gazdag NB I valószínűleg idén is az utolsó pillanatig kiélezett lesz, jelenleg úgy fest: a Diósgyőr, a BMTE és a Zalaegerszeg közül kerül majd ki a két kieső.

A Diósgyőrnél télen már megtörtént az edző- és kis túlzással a csapatváltás is; Zoran Zekic majdnem egy csapatnyi új igazolással a hóna alatt érkezett meg Borsodba. Az edzőkérdés persze Zalában is téma már egy ideje, a korábban több NB II-es klubnál is jól teljesítő Boér Gáborral ugyanis egy-egy fellángolástól eltekintve jobbára döcög a ZTE.

Lapunk úgy tudja, hogy az esetleges váltás nem csak a szurkolók és média részéről merült fel, a vezetőség is napirendre vette a kérdést, így akár már a héten meneszthetik is Boér Gábort. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a klub háza táján nagy a csend, egy zalai futballkérdésekben rendre jól értesült forrásunk azt mondta: leghamarabb kedden történhet fejlemény az ügyben.

A Zalaegerszeg jelenleg a 10. helyet foglalja el az OTP Bank Liga tabelláján, 26 meccsen ugyanennyi pontot gyűjtött, akárcsak a mögötte álló BMTE. A Budafok ősszel idegenben, februárban pedig a Promontor utcában győzte le 3-1-re a zalaiakat, a két csapat április 21-én találkozik újra.

(Kiemelt kép: ztefc.hu)

Olvasta már?