Megnéztük a Veszedelmes viszonyok főpróbáját

by lantai.oliver

Igazi formabontó előadás született! Ez derült ki a Veszedelmes viszonyok főpróbáján, amit volt szerencsénk megnézni és meghallgatni! A darab egyik érdekessége, hogy a szombat esti premier egyben a búcsúelőadás is.

Sejtettük, hogy ennyi nagyágyú közös munkájának gyümölcse csakis valami különleges, egyedülálló előadás lehet.

Zene, tánc, színház

A társművészetek (zene, tánc, színház) ilyen jellegű kapcsolódása Hollerung Gáborral, a BDZ-vel, a Bozsik Yvette Társulattal, valamint a nagyszerű színészekkel (Ónodi Eszter, Adorjáni Bálint, Pápai Erika, Törőcsik Franciska) valami szenzációsat hozott létre! A zene, a színészi játék, a tánc, a díszlet, a kosztümök, a fények csodálatos összhangja lenyűgözte a közönséget, amely többszöri vastapssal köszönte meg az elképesztően bravúros játékot.

Ónodi Eszter jelmezben – Fotó: Facebook

Veszedelmes viszonyok

A Merteuil márkiné karakterét megformáló Ónodi Eszter szerint az ő szerepe a legizgalmasabb és legbonyolultabb. Nem tartja igazán romlottnak a márkinét, inkább a korra jellemző élethelyzet teszi őt olyanná, amilyen. A történet férfiak és nők cselszövéseiről, praktikáiról szól, melynek középpontjában a 18. századi Franciaország fülledt és romlott erotikája áll.

Premier és egyben búcsúelőadás

A szombat esti premier egyben a búcsúelőadás is, ezért mindenképp érdemes azt megnézni. Ahogy már korábban írtuk, az előadásra minden jegy elkelt, de a Müpa élőben közvetíti a produkciót február 3-án, 19:30-tól az alábbi linken:

https://www.youtube.com/@mupabudapest

Főkép: Ónodi Eszter jelmezben/Facebook

Olvasta már?