Címlap Kerületi szemmel “Minden szögből megnézte” a budatétényi református gimnáziumot Orbán Viktor

“Minden szögből megnézte” a budatétényi református gimnáziumot Orbán Viktor

by gaalt994

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Budapest XXII. kerületében lévő Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új középiskolai épületének átadásán járt, látogatását pedig alaposan dokumentálta.

Ahogy arról tegnap hírt adtunk, Orbán Viktor miniszterelnök jelen volt a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium új középiskolai épületének átadása alkalmából tartott hálaadó istentiszteleten. A kormányfő Karsay Ferenc polgármesterrel is találkozott, akivel körbe is néztek az intézmény új épületében.

A látogatásról számos dokumentáció született, cikkünk mellett Facebook-oldalunkon külön videóban összesítettük az MTI fotóit. Emellett Orbán Viktor is több külön posztban számolt be látogatásáról.

Minden egyes forintnak a sokszorosát kapja vissza az egész magyarság oktatásban, nevelésben, kultúrában, családok, elesettek, szegények, öregek, betegek gondozásában vagy éppen nemzetépítésben, határon túli magyar közösségek megsegítésében. Sok-sok területen, ahol az egyház és az állam ma egymás munkatársai” – mondta a miniszterelnök abban a beszédében, amelyhez az épületbejárásról szóló videót mellékelte.

Orbán meglátogatta az intézmény konyháját is, találkozott az ott dolgozókkal, akiknek – Karsay polgármesterrel nagy egyetértésben – elismerően szólt az általuk készített pogácsáról. “Jó iskola jó konyha nélkül nincsen” – mondta a miniszterelnök. Erről szintén videót tett közzé Facebook-oldalán. A kormányfő emellett egy fotóalbumot is megosztott követőivel a gimnázium új épületében töltött óráiról.

(Kiemelt kép: Facebook/Orbán Viktor)

Olvasta már?