Molly keresi új otthonát

by nora.farmosi

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Az állatotthon egyik lakója, Molly is keresi új otthonát!

“Molly egy álomszép kutya, és nem mellesleg annyira kedves, hogy az már szinte megható! Röviden a története annyi, hogy a gazdái magára hagyták, csontsoványra fogyott, majd egy környékbeli család magához vette. Ott egy idős kutya társa lett, gyerekek mellett, kinti-benti kutyusként élt, de aztán a harmadik gyerkőc érkezésekor a befogadó család civil állatvédők segítségét kérte, és így került a mi gondozásunkba.

Az alapvezényszavakat is ismeri, bár erős, jó kondiban lévő kutya, de együttműködő és a nagybetűs JÓ KUTYA. Molly tehát tökéletes választás lehet, minden adottsága megvan ahhoz, hogy pillanatok alatt gazdára találjon, és ebben kérnénk a segítségeteket sok-sok megosztással. Köszönjük!” – írták az oldalukon.

Bővebben: +3630 3671393 vagy budapestiallatotthon@gmail.com.

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

Olvasta már?