Mutatjuk a zenei tehetségkutató győzteseit!

by nora.farmosi

Karsay Ferenc polgármester online fogadóóráján kihirdette a zenei tehetségkutató eredményeit.

Rekordszámú, összesen 120 zenekar jelentkezett a felhívásra, hogy a  Budafoki Bornapok egyik zenei színpadán vagy különdíjasként egy Budafoki Pincejáraton felléphessenek. Közülük hosszas mérlegelés után 15 jutott tovább a középdöntőbe, akik közül már ki is választották a győzteseket.

A második fordulóba bekerült összes zenekar videója felkerült a Bornegyed Facebook-oldalára és honlapjára, ahol a közönség voksolhatott a neki tetsző dalra, előadóra. A legtöbb szavazatot elnyert tíz produkciót láthattuk élőben a május 6-i döntőn a Katona Borházban, amin stábunk is részt vett.

Május 6-án versenybe szállt a 4Bards, a QUACK, a Hosszúlépés, a Hangutazás, a Folkontinent,  Siklósi Balázs, a Stefi Zenekar, a Pablo and the Escobars, a Wolfolks és a Felleng zenekar.

A húszperces produkciók után négytagú zsűri értékelte az előadásokat. A szakmai zsűri tagjai voltak: Micheller Myrtill énekes, Miller Zoltán színész, Puskás Csaba zenész és Gadácsi Miklós. 

Döntésük alapján az idei tehetségkutatót a Folkontinent nyerte meg, különdíjat vihetett haza Stefaich Tibor – Stefi Hivatalos zenekara – mondta a polgármester.

Olvasta már?