Nem volt párja a Szivárvány ovisok homokvárának, meg is nyerték a fődíjat

by gaalt994

Kis híján ezer szavazatot gyűjtöttek a Mező utcai óvodások, nyereményükkel hamarosan az udvaron furikázhatnak. Gratulálunk!

Még a hónap elején írtunk arról a homokvárról, amely a gyermeki építészet minden zsenialitását felvonultatja, s amellyel nem mellesleg a Mező utcai ovisok egy pedálos traktorért szálltak harcba a JátékNet által meghirdetett versenyen. A versenyre országszerte több óvodás csoport jelentkezett, a döntő a beküldött képre kapott like-ok száma volt.

A fődíj

Korábbi írásunk megjelentetésekor a Szivárvány Tagóvoda diákjainak építménye – ami valóban az egyik legmonumentálisabb homokvár volt a mezőnyben – valamivel kevesebb mint 600 szavazatot gyűjtve a dobogó alsó fokán állt, ám a hátralévő napokban ezt sikerült még feljebb tornázniuk.

A kicsik építménye végül néhány vokssal az ezer előtt állt meg, összesen 993 like gyűlt össze, amely elég is volt nekik a győzelemre – no meg a traktorra. A JátékNet már eredményt is hirdetett, így a járgány hamarosan már a budafoki Szivárvány ovi udvarán állhat munkába.

Olvasta már?