Nyílt vitára hívja Havasi a polgármestert

by gaalt994

„Természetesen bízom benne, hogy Budafok-Tétény fideszes polgármestere, Karsay Ferenc elfogadja a felkérést, melyet közvetlenül neki is elküldtem” – nyilatkozta lapunknak Havasi Gábor (Momentum).

További kérdéseinkre a politikus közölte: a polgármesternek küldött elektronikus levélben felvetette azt is, hogy közösen alakítsák ki a vita kereteit, és bár vannak elképzelései, szerinte úgy korrekt, ha ezekről majd közösen kommunikálnak, miután megállapodtak.

Havasi kifejtette: “Nyitott vagyok bármilyen témára, de ehhez az szükséges, hogy Karsay Ferenc elfogadja a felkérést, illetve egyeztessük a témákat és a vita kereteit.”

Havasi Gábor a közösségi médiában írt már arról, hogy a Hosszúréti-patak, a Jégsátor és a Leányka utcai társasház ügye szerepelne a témák között:

“Szeretném, hogy a budafok-tétényiek tisztán lássanak aktuális közös ügyeinkben. Itt az ideje, hogy szemtől szemben vitassuk meg például a Hosszúréti-patak árvízvédelmének kérdéseit, a budafoki Duna-partra épített jégsátor ügyét és a Leányka utcai társasház felújítását, ezért nyilvános vitára hívom Karsay Ferencet!” – írta.

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Olvasta már?