Önkéntes Mikulás látogatta meg a kerület rászoruló gyermekeit – képgaléria

by gaalt994

Az évek alatt már hagyománnyá érett akció során Bleicher László, Ludányi Attila és Kázmácz József 75 darab ajándékcsomagot juttatott el a budafok-tétényi nehéz sorsú családok gyermekeinek.

Ahogyan azt tegnap jeleztük, ma reggel egy önkéntes Télapó látogatta meg azokat a XXII. kerületben élő gyermekeket, akiknek családjai nem engedhetik meg maguknak, hogy december 6-án reggel ajándékok kerülhessenek a kis cipőkbe.

Maga az akció nem újkeletű, Kelenföldön 10, míg Budafok-Tétényben 8 éves múltra tekint vissza. Ludányi Attila, Bleicher László és Kázmácz József tevékenysége azonban idén, a járvány által sújtott időben még inkább felértékelődött. A három férfit a koronavírus sem állította meg, idén is kiosztották a korábbi években megszokott, nagyjából 75 darab ajándékcsomagot.

Természetesen a biztonságra is ügyeltek, így még a Mikulást alakító, álszakállt viselő Bleicher Lászlóról sem hiányzott a szájmaszk. Az ajándékcsomagokból a nehéz sorsú gyermekeken kívül a kerületben szolgáló rendőrjárőrök gyermekeinek is jutott.

Olvasta már?