Őrült tempóban zajlott a játék a Szent Mihály Kupán

by nora.farmosi

Három pályán játszottak kicsik és egy kicsit nagyobbak pénteken a Pokorny József Sporttelepen a Szent Mihály Kupa gyermeklabdarúgó tornán.

Sercegtek a szögletek, pattanásig feszültek a nézők is az iskolás focikupán. Izgalomból, szurkolásból és csapatmunkából tehát nem volt hiány. A nézők közül sokak szerint ezerszer izgisebb ez a kupa, mint a profi bajnokságok.

Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy a vesztes játékosok némelyike pont úgy szidta a bíró munkáját, mint ahogy azt egy hivatásos focistától elvárná az ember.

A három pálya és a 15 perces félidők ellenére nem telt el túl gyorsan a kupa,  bőven akadt néznivalója a szurkolóknak. A fiatalok pedig hihetetlen energiával és odaadó játékkal hálálták meg a buzdítást.

A kupa sikeres lebonyolításának jele volt továbbá, hogy egy-két elhanyagolható apró húzódást leszámítva nem történt semmilyen személyi sérülés a pályán, a játékosok fegyelmezetten játszottak.

Arról viszont mindenképp megbizonyosodhattunk, hogy a lányok elképesztően nagy beleéléssel  és gigászi versenyszellemmel álltak pályára.

Lányok :

3. Kossuth 2. Baross 1. Hermann – Gólkirály: Fülöp Léna

Fiúk 3-as kcs:

3. Árpád 2. Hermann 1. Kossuth – Gólkirály: Badacsonyi Bálint

Fiúk nagyok: 3. Baross 2.Kossuth 1. Hermann – Gólkirályok: Miklós Márton , Szili Márton

 
 

Olvasta már?