Részvételi Költségvetés: 62 ötletre szavazhatnak

by nora.farmosi

A tavalyi évet túlszárnyalva, idén 145 pályázat érkezett be a Részvételi Költségvetés ötletbeadási szakaszában, melynek elbírálása az elmúlt hetekben fejeződött be, közülük a legjobbakra lehet szavazni. A szavazáshoz regisztrálni kell!

Elindult a szavazás a Részvételi Költségvetés pályázataira. Az önkormányzat munkatársai, a szakirodák képviselői előzetes elbírálása alapján 62 ötletre lehet szavazni 3 kategóriában.

Otthonunk Budafok-Tétény: 22 db 

Élhető Budafok-Tétény: 34 db

Fenntartható Budafok-Tétény: 6 db 

3+1 fontos tudnivaló a szavazásról:

Mikor lehet szavazni?

• 2023. április 5. (szerda) délutántól 2023. május 3. (szerda) 12 óráig várjuk a szavazatokat.

Hány szavazat áll a rendelkezésemre?

• Minden kerületi lakos hat szavazattal rendelkezik, melyeket nem kötelező mind felhasználni.

Mely ötletekre és hogyan lehet szavazni?

• Egykörös szavazásban dől el, hogy mely ötletek kerülhetnek be a nyertesek közé. A lakosok tetszőlegesen leadhatják a szavazataikat bármely projektre. Egy javaslatra egy szavazat adható le.

Az előző évadok tapasztalatai és a lakosság visszajelzései alapján 2023-ban minimum 250 szavazat elérését követően kerülhet egy javaslat a nyertes ötletek közé.

+1

A szavazáshoz regisztráció szükséges, melyet a kozossegrekapcsolva.hu-n végezhetnek el.

(Figyelem! A regisztrációt aktiválni kell, ezt a megadott e-mail címre érkező levélen keresztül teheti meg, ha nem kapott levelet, nézze meg a spam mappát, vagy keressen minket a weboldalunkon található elérhetőségeken! )Olvasta már?