Részvételi Költségvetés: elindult a szavazás!

by nora.farmosi

A tavalyi évet túlszárnyalva, idén 145 pályázat érkezett be a Részvételi Költségvetés ötletbeadási szakaszában, melynek elbírálása az elmúlt hetekben fejeződött be. Az önkormányzat munkatársai, a szakirodák képviselői előzetes elbírálása alapján 62 ötletre lehet szavazni.

Milyen kategóriák között oszlanak meg a pályázatok? 

Otthonunk Budafok-Tétény: 22 db 

Élhető Budafok-Tétény: 34 db

Fenntartható Budafok-Tétény: 6 db 

3+1 fontos tudnivaló a szavazásról:
 

Mikor lehet szavazni?

Frissítve: a határidőt meghosszabbították!

• 2023. április 5. (szerda) délutántól 2023. június 30-ig (a régi határidő május 3. volt) várják a szavazatokat.

Hány szavazat áll a rendelkezésemre?

• Minden kerületi lakos hat szavazattal rendelkezik, melyeket nem kötelező mind felhasználni.

Mely ötletekre és hogyan lehet szavazni?

• Egykörös szavazásban dől el, hogy mely ötletek kerülhetnek be a nyertesek közé. A lakosok tetszőlegesen leadhatják a szavazataikat bármely projektre. Egy javaslatra egy szavazat adható le.

Az előző évadok tapasztalatai és a lakosság visszajelzései alapján 2023-ban minimum 250 szavazat elérését követően kerülhet egy javaslat a nyertes ötletek közé.
 

+1

• A szavazáshoz regisztráció szükséges, melyet a honlapunkon végezhetnek el! (Figyelem! A regisztrációt aktiválni kell, ezt a megadott e-mail címre érkező levélen keresztül teheti meg, ha nem kapott levelet, nézze meg a spam mappát! )
 

Amennyiben további kérdéseik lennének, úgy ajánljuk a projekt honlapján található (www.kozossegrekapcsolva.hu) „Kisokos” menüpontot, valamint Facebook-oldalát!

Olvasta már?