Szülőknek kötelező a Klauzál Ház szerdai előadása

by gaalt994

„Mit kezdjek a gyerekemmel?” – címmel tart előadást egy integratív gyermekterapeuta.

Szülőnek lenni nem egyszerű feladat. Sokakkal előfordul, hogy a gyermekükkel kapcsolatos nehézséget aktuálisan kezelhetetlennek, magukat pedig tehetetlennek érzik. Akaratosság? Szorongás? Agresszió? Mit tegyenek és mit ne tegyenek? Hogyan tud a szülő segíteni a gyermekének? Az előadás gyakorlatias és hatékony szakmai segítséget ad a gyermeknevelés kérdéseit érintő elakadások kezeléséhez – ajánlja szerdai ismeretterjesztő előadását a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ.

Az előadást tartó praktizáló gyermekpszichológus, Deliága Éva, sikeres szerzője gyermeknevelési tanácsadással, válással, szorongásoldással, akaratosság- és agressziókezeléssel, és más gyermeki sajátosságokkal foglalkozó cikkeknek és könyveknek.

Teljes tevékenységi körét tekintve praxisa mellett könyveket ír és szerkeszt, valamint blogol és rendszeresen tart előadásokat. Mikor a művelődési ház munkatársai egy interjúban megkérdezték tőle, hogy mindez hogyan fér bele 24 órába, csak annyit felelt: „szeretem a munkámat, hivatásomnak tekintem, így a család mellett igyekszem időt szakítani mindezekre, és teszem ezt nagy kedvvel, lendülettel, úgy érzem feltölt ez a munka.”

Deliága Éva előadására a jegyek 1500 forintba kerülnek, a vásárlással kapcsolatos részleteket a Klauzál Ház honlapján érhetik el.

Olvasta már?