Településfejlesztési díjat kapott a Közösségre kapcsolva Részvételi Költségvetés

by nora.farmosi

Más településeket is inspirál a budafok-tétényi példa.

Településfejlesztési díjat kapott Budafok-Tétény / Közösségre kapcsolva Részvételi Költségvetése, ami évek óta, a lakosságot bevonva, velük együtt gondolkodva segít olyan ötletek megvalósításában, melyek reflektálnak a helyiek igényeire, javítják épített környezetünk minőségét, valamint megoldást kínálnak régóta megfogalmazott elvárásokra.

“Büszke vagyok a kollégáimra, akik 2019-ben nem ijedtek meg a teljesen újszerű feladattól, és szívvel-lélekkel végezték az újabb és újabb feladatokat. Önöknek pedig hálás vagyok, hogy lelkesen fogadták ezt a demokráciaprojektet” – írta Szepesfalvy Anna alpolgármester a Facebook-oldalán, miután átvette a díjat.

Településfejlesztési díjat azok az önkormányzatok, önkormányzati cégek nyerhetnek el, akik 2023-ban befejezett projektjükkel kiemelkedőt alkottak. A díj segítségével olyan jó gyakorlatokat tesznek láthatóvá, amelyek példájukkal más településeket is inspirálnak, és így élhetőbb környezetet teremtenek a lakosok számára. A településfejlesztési díjakat a Településfejlesztési Szövetség évente országos rendezvény keretében adja át.

Olvasta már?