Testvérpár keresi új gazdáit a kerületi menhelyen

by gaalt994

Dookie és Lenu nagyon aranyos kiskutyák, olyan gazdijelölteket keresnek számukra, akik készen állnak egy kölyök felnevelésére, annak minden nehézségével együtt.

Változatlanul számtalan – remélhetőleg csak egyelőre – gazdátlan házi kedvenc élvezi a HEROSZ Budapest Állatotthon vendégszeretetét. A Budafok-Tétényben 1991 óta működő menhelyen tett látogatásainkról korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk, illetve azóta is próbálunk segíteni lakóinak abban, hogy új, felelős, szerető otthonra leljenek.

Ezúttal egy testvérpárt, Dookie-t, a kan kutyát, és húgát, Lenut mutatjuk be. Nagyon édes kiskutyák, megszeppentek, de azért már nyitottak az új dolgok iránt. Dookie vagányabb, érdeklődőbb egyelőre még, mint a húga. Az emberekkel a bizalmuk azért töretlen. A menhely olyan gazdijelölteket keres számukra, akik készen állnak egy kölyök felnevelésére, annak minden nehézségével együtt.

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Állatotthon támogatásával, az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

A HEROSZ elérhetőségei:

+3630/ 367/1393

budapestiallatotthon@gmail.com

(Kiemelt kép: HEROSZ Budapesti Állatotthon)

Olvasta már?