Új vezetőedzője lett Budafoknak

by bcsenge

Elsők között írtuk meg, hogy már nem Erős Gábor a kerületi focicsapat edzője. Február 20-án a Budafok új vezetőedzőjének Dajka Lászlót nevezték ki, aki már meg is tartotta az első edzést.

„A jelenlegi pozíciójánál többre képes az együttes, nem vagyunk világverők, de szeretnénk a lehető legrövidebb időn belül pontokat szerezni. A csapat belekerült egy rossz sorozatba, azon leszek, hogy ebből kikerüljünk, stabilizáljuk a középmezőnyben a helyünket, ehhez a keretünk adott. Azt vettem észre, hogy az eredménytelenség miatt kissé megcsappant a játékosok önbizalma, ezen nem igazán lehet csodálkozni. Így most legalább annyi a pedagógiai feladatom, mint a szakmai” – osztotta meg nyilatkozatát a Budafoki MTE a Facebook-oldalán.

Dajka Lászlóval az idény végéig kötöttek szerződést. Az új vezetőedző 64 éves, 24 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, részt vett az 1986-os világbajnokságon. 2015-ben már volt klubunkban vezetőedző, dolgozott többek között Sopronban, Békéscsabán, Debrecenben, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Kisvárdán, legutóbb pedig 2022-ben a Budapest Honvédnál volt másodedző.

Sok sikert Budafokon!

Főkép: Dajka László Filkor Attila sportigazgatóval – Facebook – Budafoki MTE

Olvasta már?