Videón a budafoki bolhapiac zumbásai és country táncosai

by lantai.oliver

Zumbások és country táncosok szórakoztatták a hétvégi budafoki bolhapiacra kilátogatókat.

Mint ahogy arról a Huszonketto.hu beszámolt korábban, verőfényes napsütés, sok különlegesség, jó zene és lelkes táncosok várták a szombati budafoki bolhapiacra kilátogatókat.

A vásárt szervező Klauzál Ház gondoskodott róla, hogy a kilátogatók az áruk böngészése mellett további élményekben is részesüljenek. A művelődési ház jóvoltából ugyanis két, a Klauzál Házban működő táncos csoport bemutatóját is megtekinthették az érdeklődők.

Zumba

10 órától a Salsa Mojito Tánciskola Zumba Gold csoportja mutatta meg a tánctudását.

A tánccsoport tagjai mindannyian kitettek magukért, hiszen a tűző napon is fantasztikus lendülettel, vidáman, lelkesen, energikusan, pörgős koreográfiával mozogtak a latin és karibi zenékre. Jókedvük, vidámságuk átragadt a közönségre is, amely produkciójukat hangos éljenzéssel és tapssal jutalmazta.

Country

11 órakor a szintén a Klauzál Házban otthonra talált Vasmacska Country-Line Táncklub tagjai mutatták be a tánctudásukat.

A tikkasztó melegben ők is hősként álltak helyt, és jól összehangolt táncukkal, a hangulatos countryzenével nagy sikert arattak, sőt, a közönség soraiból is megmozgattak néhány nézőt – ha jól láttuk, leginkább a zumbacsoport tagjait.

Mikor lesz a következő garázsvásár?

A következő garázsvásárt – baba-mama ruhabörze tematikával – május 25-én rendezik meg.

A mostanihoz hasonló bolhapiacra és kézműves vásárra pedig június 1-jén kerül sor.

Az árusítani szándékozók mindkét rendezvényre a szervező Klauzál Ház honlapján tudnak regisztrálni.

Fotók és videók: Huszonketto.hu

Olvasta már?