Videón a dugó: mutatjuk, mit mondott a polgármester a kialakult helyzetről!

by nora.farmosi

Karsay Ferenc polgármester a Facebookon jelentette be azt, ami minden kerületit érdekel: hogy mi a helyzet a 6-os úton és a Tóth József utcánál zajló munkálatokkal. Mikor fejezik be? Mikorra várható a tetőpontja?

A polgármester rengeteg észrevételt kapott, hogy tarthatatlan a helyzet Budafok-Tétényben, hiszen a két helyszínen zajló munkálatok minimum 30 perccel növelik meg a szokásos menetidőt. Ő maga is tapasztalja a napi közlekedésnél a helyzetet, a munkálatokkal kapcsolatban pedig folyamatosan kérik az illetékeseket, hogy jelezzék, mikor, mi várható.

“Nekem is elegem van ebből, sajnos ráhatásunk nagyon kevés van. Folyamatosan kérjük a fővárost, a beruházót, a kivitelezőt, hogy tájékoztasson, mi történik. Rossz hírem van, mert arról tájékoztattak, hogy a munkák dandárját augusztus végétől végzik. Mi azt kértük folyamatosan, hogy ne essen az iskolakezdéssel egybe a nagy lezárás – ami a Kossuth Lajos utca lezárását és a Mária Terézia utca kétirányúsítását jelenti” – mondta a polgármester, aki türelmet kért a lakosoktól.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkarsayferenc%2Fvideos%2F265400419476434%2F&show_text=true&width=560&t=0

Olvasta már?