Jótékonysági futam is indul az idei Futafokon

by nora.farmosi

Idén 37. alkalommal startol el a verseny, október 5-én több ezer indulóval.

Jótékonysági futammal bővül az idei Futafok: az 1000 méteres távon lehet futni és sétálni is, a nevezési díjjal pedig a kerületi Családok Átmeneti Otthonát támogatják az indulók. Az önkormányzat a befolyt összeget megduplázza, így még több jut majd a rászoruló családoknak – mondta a polgármester az online fogadóóráján. Karsay Ferenc azt is megosztotta, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, az iskolások nevezési díját az iskolák sporteszközökben idén is visszakapják.

Mutatjuk a részleteket.

JÓTÉKONYSÁGI FUTAM – fuss vagy sétálj 1000 métert, támogasd nevezési díjaddal a XXII. kerületi rászoruló családokat!

Nevezési díj: 500,- Ft / nevezés

Nevezési határidő: 2024. SZEPTEMBER 29., vasárnap éjfél.

Erre a futamra kétféleképpen lehet nevezni: egyénenként név szerint, vagy családonként egy családnévvel.

A nevezéseket a futafok@gmail.com  e-mail-címre küldjék el, a levél szövege tartalmazza a Jótékonysági futam és a nevezni kívánt versenyzők/család neveit.

A nevezési díjakat:

  • az intézményeknek a nevezni kívánt létszám megjelöléssel kell befizetniük a rájuk irányadó főszabályok szerint,
  • az egyéni nevezők a „Külsős nevezési feltétel” cím alatti rendben fizetik be, és a közleménybe feltétlenül írják be a nevezett versenyző nevét (neveit) és a „Jótékonysági futam FUTAFOK2024.” szöveget.

Erre a futamra egyedi rajtszám készül, nevezésenként egy rajtszámot készítünk, a nevezéskor megadott névvel (egyéni pl. Nagy Béla vagy család pl. Nagy család).

Családonként elég egy nevezést leadni a családnév-megjelöléssel, de ezzel a rajtszámmal együtt futhat az egész család – akár babakocsival, lábbal hajtott gyermekmotorral stb is.

A rajtszámokat az intézmények a többi rajtszámmal együtt kapják meg, az egyéni nevezők a helyszínen a versenyiroda-sátorban vehetik át.

A futam során nem lesz értékelés és eredményhirdetés sem, mindenki saját örömére, kedvére teljesíti a távot.

A Jótékonysági futamon célba érkező versenyzők befizetett nevezési díját az önkormányzat megduplázza, és az így összegyűlt összeggel a Családok Átmeneti Otthonában lakó családokat támogatja.

FUTAFOK 2024

KERÜLETI FUTÓVERSENY

Időpont:            2024. október 5.

Helyszín:          Campona főbejárat

Útvonal: Campona főbejárat előtti parkoló – Nagytétényi út által határolt terület

Olvasta már?