A budafoki U17-es kézicsapat újabb magabiztos győzelmet aratott

by lantai.oliver

A Budafoki Kézilabda Sportegyesület büszkén számolt be arról, hogy az U17-es csapatuk újabb magabiztos győzelmet aratott, és továbbra is veretlenül vezeti a tabellát.

A hétvégi 5. fordulóban a kerületi kézis lányok Tatabányára látogattak, ahol már az első félidőben eldőlt minden (8-17). A második játékrészben tovább hizlalták a különbséget, Bodnár Alexandra vezérletével csapatunk 24 góllal lelépte ellenfelét (15-39).

Varga Lóránt edző a BKSE közösségi oldalán a következőket nyilatkozta: “U17-es csapatunk magabiztos, 24 gólos győzelmet aratott Tatabánya ellen. A mérkőzésen nagyon sokat tudtuk gyakorolni a figurális játékunkat, mivel nem ütköztünk nagy ellenállásba a tatabányaiak részéről. Szinte mindenki kivette a részét a gólszerzésből, aminek nagyon örültem! A végjátékban a megbeszélt, agresszív labdaszerzés volt a fókuszban, melyet egy jól működő nyitott védekezés hivatott elősegíteni! Ennek köszönhetően az utolsó 7 percben egy 7:0-ás menettel állítottuk be a végeredményt. Gratulálok a lányoknak a magabiztos győzelemhez!”

Az eddigi öt mérkőzésen a maximális tíz pontot sikerült begyűjtenünk, amivel vezetjük a bajnokságot.

Főkép: A BKSE U17-es csapata/Facebook

Olvasta már?