Berci, a Futafok sztárja fél pár cipőben nyert futamot

by nora.farmosi

Kiderült az is, hogy miért futott cipő nélkül. Véletlenek nincsenek!

A hétvégi Futafok legnagyobb sztárja kétségkívül Olekszik Bertalan volt, akit fotósunknak is sikerült megörökítenie, miközben fél pár cipőben, mindent beleadva robog a cél felé. A kisfiú kitartásának meg is lett az eredménye: megnyerte a futamot.

Miután a fotó felkerült a Facebookra, záporoztak rá a lájkok, rengetegen fejezték ki elismerésüket a kisfiú rendíthetetlen kitartásáért. Édesapja is megjelent a kommentelők között, lerántva a leplet a cipő nélküli futásról. Hozzászólásából kiderült, hogy Berci nem veszítette el a fél pár cipőjét, hanem nagyon is tudatos húzás volt a részéről, hogy úgy folytatta.

“Berci a cipőt nem hagyta el, hanem – a győzelem érdekében – lerúgta magáról. Az történt ugyanis, hogy nem a futócipőjében ment a rendezvényre, hanem a szeretett focicipőjében. Ezzel csak az a baj, hogy 1,5 számmal nagyobb a lábára (mert ugye majd belenő 🙂 )… A verseny alatt kikötődött a cipőfűzője. Ennek eredményeként csak úgy csónakázott benne a lába, majd kiesett belőle. Én ordítottam neki, hogy ne foglalkozzon a cipővel, csak fusson, amikor is lerúgta magáról. Nem akart időt veszíteni a cipőfűzőbekötéssel!” – írta az apuka a kommentben.

A lényeg, hogy Berci megnyerte a futamot, a cipővel kapcsolatban pedig megtanulta, hogy annak bizony passzolnia kell egy jó futáshoz! Reméljük, a következő Futafokon is indul majd, a mostani eredményéhez gratulálunk!

Olvasta már?