A kerület párja a Scooter együttes koncertje óta elválaszthatatlan

by talastunde

Leendő házasok is elnyerhették a  “Kerület Párja” címet június 15-én. Így kötött egy életre tartó szövetséget Csonka Renáta és Müller Károly Gergely, akiknek házassági fogadalmát Szepesfalvy Anna alpolgármester anyakönyvezte.

Csonka Renáta és Müller Károly Gergely a megszokottnál jóval  felejthetetlenebbé tették házassági fogadalmukat, hiszen egy évig a ”Kerület Párja” címet viselhetik. Renáta az önkormányzatnál dolgozik, ezért nem véletlen, hogy Szepesfalvy Anna nemcsak alpolgármesterként, hanem kollégaként is szólt a fiatal párhoz és közvetlen, baráti hangulatú szertartást vezetett le.

A fiatal pár találkozása is filmbe illő, hiszen Karcsi édesapja autóját árulta, amikor Renátával először találkozott, aki megvette leendő apósa kocsiját. Később közös ismerősök révén találkoztak ismét 2017-ben a Budapest Parkban, a Scooter zenekar koncertjén, aminek az eredménye a június 15-i házasságkötés. Karcsi gyerekkora óta Budafokon él, Renátát pedig a munkája kötötte a XXII. kerülethez, ahol meghirdették a „Kerület Párja” címet.

Az ifjú pár a családbővítés küszöbét hamarosan átlépi, hiszen szeptemberben várják kisbabájukat, aki “tanúként” a házasságkötésükön is jelen volt édesanyja pocakjában. Reni és Károly nem szeret sémákban gondolkodni és élni, a házassági gyűrűjük is merőben eltér a megszokottól, egy hatfejű anyacsavar formájára hasonlít.

„Régebben sokat szereltem, ez a forma nekem mindig nagyon tetszett. Nem egy hétköznapi jegygyűrű. Nagy nehezen találtunk egy ötvöst, aki szívesen elvállalta a készítését”- mesélte a vőlegény.

Renáta és Karcsi a Budafoki Tangazdaságban folytatta a házasságkötés megünneplését, ahol jókedvben, zenében nem volt hiány. Jövő héten pedig nászútra indul a boldog, ifjú pár.

Olvasta már?