A nem rá szavazóknak is üzent a budafoki időközi választás győztese

by gaalt994

A vasárnapi időközi választás győztese, Krieger Krisztina az eredményhirdetés után nem sokkal videóüzenetet tett közzé.

Mint ismert, július utolsó napján időközi önkormányzati képviselőválasztást tartottak Budafok-Tétény 6-os számú körzetében. Erre azért volt szükség, mert a körzetet korábban képviselő Tóth Endre országgyűlési mandátumot szerzett az április választásokon.

Az időközi választáson a részvétel nem volt igazán magas, a szavazásra jogosultak 28,66%-a ment el voksolni. Külön érdekesség, hogy pont 1000-en szavaztak és 10 voks volt a különbség, mégpedig a fideszes Krieger Krisztina javára, aki így az ellenzék közös jelöltjeként induló Kapitány Alexandrát legyőzve újra (2019-ben listán jutott be) egyéni mandátumot szerzett a kerületi önkormányzatban.

A kormánypárti képviselő az eredmények kihirdetése után nem sokkal egy rövid Facebook-posztban köszönte meg a bizalmat a választóknak, illetve kampánycsapatának.

Valamivel később egy videót is közzétett hivatalos oldalán, amelyben már bővebben is kifejtette a győzelem utáni gondolatait. „Szeretném megköszönni bizalmukat és támogatásukat. Hiszem, hogy érvekkel és teljesítménnyel lehet győzni ma is Budapesten” – fogalmazott Krieger Krisztina.

A képviselő megköszönte az áldozatos munkát kampánycsapatának, akik „38 fokban, a forró aszfalton” is hozzájárultak megválasztásához. Kifejezte háláját a rá szavazó körzeti lakosoknak, valamint megszólította a nem rá szavazókat is. „Szeretném biztosítani azokat a kedves lakótársakat is, akik nem rám szavaztak, hogy ugyanúgy fogom képviselni őket, ahogyan eddig is megtettem” – fogalmazott a győztes képviselő.

Olvasta már?