Minőség, precizitás, gyorsaság – ebben hisz az önkormányzat új stratégiai partnere

by gaalt994

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, idén nyáron Budafok-Tétény önkormányzata növelte stratégiai partnerei számát, akik immár hetvenhatan vannak. Az új „belépők” a Sauska Borászat, a Storechem Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., az EU-Sport Kft., a Csiki Burkoló Kft., valamint a Promontor Print Kft. Utóbbi vállalat ügyvezetője beszélt részletesen a cég profiljáról és működéséről a Városházi Híradónak.

„Biztonságos, megbízható és stabil hátteret biztosít számunkra az önkormányzat, és mi ezt minőségi, precíz és gyors munkával igyekszünk meghálálni” – mondta a partnerségről a Promontor Udvar Üzletházban húsz éve működő gyorsnyomda ügyvezetője, Virág Dóra.

A gyorsnyomda kerületi lakosokat alkalmaz, és elsősorban a Budafokon, Budatétényben dolgozó alvállalkozókkal alakított ki munkakapcsolatot, tevékenységi körével pedig a helyiek nyomtatással kapcsolatos igényeit igyekszik kielégíteni.

„Digitális gépeinkkel a lakosság fénymásolási és nyomtatási igényeit is gyorsan ki tudjuk elégíteni. Cégek részére leggyakrabban készített nyomdai termékeink közé tartozik a névjegykártya, a szórólap, a prospektus, az ajándékkártya, a kártyanaptár, különféle címkék (pl. borcímke), az öntapadó, a meghívó, a plakát, a könyv, az ügyviteli nyomtatvány (például önátíró tömb, munkalap), és mindenféle nyomdai termék, melyre egy-egy vállalkozásnak szüksége lehet, megtalálható nálunk” – mondta Virág Dóra.

(Kiemelt kép: budafokteteny.hu)

Olvasta már?