A rezsiterhek miatt a Polgármesteri Hivatal épületében is lesznek változások

by gaalt994

Az ülések a Házasságkötő teremben lesznek, de az ifjú pároknak nincs okuk aggodalomra.

“A képviselő-testület döntése alapján a jövőben a jegyespárok az Ipartestület nagytermében is kimondhatják a boldogító igent. Az új helyszín a Mária Terézia u. 60. szám alatti felújított önkormányzati ingatlan. Az anyakönyvi esemény díja 16 ezer forint. Az épületben van lehetőség többletszolgáltatások igénybevételére is, melyet a hivatalban nem tudunk biztosítaniadta hírül honlapján Budafok-Tétény önkormányzata.

A koronavírus-járvány és a megváltozott gazdasági helyzet miatt az elmúlt időszakban több változást is életbe léptettek a Polgármesteri Hivatal épületében. A nem várt kihívások következtében a Házasságkötő, illetve a Záborszky Nándor terem funkcionál tanácsteremként. A dráguló energiaárak miatt a téli időszakban a bizottsági és a testület ülések a Házasságkötő teremben zajlanak.

Ezzel együtt úgy tudjuk, hogy a díszterem is foglalható lesz majd a fiatal párok számára, viszont annak felfűtése miatt a téli hónapokban magasabb bérleti díjat kell majd fizetni ezért a szolgáltatásért. Ez viszont egyelőre meg nem erősített információ.

Olvasta már?