Az éllovast fogadja a Budafok

by lantai.oliver

Egy hét leforgása alatt fent és lent. A Budafoki MTE az NB I-es Vasas ellen vívta ki egy csodálatos mérkőzésen a kupadöntőben való részvétel jogát, majd pár napra rá kikapott az NB II-ben tök utolsó Kozármislenytől. Ma az NB II. éllovasa látogat kerületünkbe.

Mi sem tudjuk, mi várható ezek után a ma este 6-kor kezdődő meccsen. A BMTE a Diósgyőri VTK csapatát fogadja hazai pályán.

A vendégek a találkozó egyértelmű esélyesei, már csak azért is, mert vezetik a tabellát, és már szinte feljutónak érezhetik magukat. De a budafoki szurkolók is megtapasztalhatták az utóbbi hónapokban, hogy milyen könnyen borulhat a papírforma!

Néhány hónapja melyikünk gondolta azt, hogy a május 3-án 19.30-kor kezdődő kupadöntőben lép a Puskás Aréna gyepszőnyegére a BMTE gárdája?

Ősszel kikaptunk a DVTK otthonában, pedig Beke Péter góljával még vezettünk.

Talán, ha Beke Péter egészséges, és a hazai csodás közönség is teli torokból üvölti azt, hogy “EZ BUDAFOK! EZ BUDAFOK!!!!!”, ma is borulhat a papírforma!

A kezdés előtt kiderült, hogy Beke Péter és Nándori Botond ismét hadra fogható, mindketten a kezdőben kaptak helyet.

Így állunk fel : Gundel-Takács B. – Fótyik D., Jagodics M. (C), Nándori B. – Kalmár O., Adorján K., Németh M., Soltész I., Bíró M. – Horváth O., Beke P.

Látogassunk ki minél többen a stadionba!

Mi is ott leszünk!

Hajrá, Budafok!

Főkép: huszonketto.hu

Olvasta már?