Az élvonalból hívták, mégis maradt a BMTE kapitánya

by gaalt994

Végiggondolta, mi mindent tett érte a budafoki klub, és nem érezte volna korrektnek, ha elhagyja a hajót.

Meghosszabbította szerződését a Budafoki MTE labdarúgócsapatának kapitánya, a támadósor bármely pontján bevethető Kovács Dávid. A hír önmagában örömteli, mivel Boér Gábor vezetőedző tegnap elmondta, hogy a hamarosan rajtoló szezon célkitűzései nagyban múlnak azon, hogy a felkészülés ideje alatt milyen keretet sikerül összehozni a Promontor utcában.

Márpedig Kovács a Budafok egyik legjobbja, a másodosztályban eddig 89 mérkőzésen 36 gólt, míg élete eddigi egyetlen NB I-es szezonjában 11 találatot jegyzett. A rutinos, de még mindig fejlődni vágyó támadó ráadásul a klubhűség fogalmával is maximálisan tisztában van.

„Volt egy konkrét és kedvező ajánlatom az élvonalból, amit visszautasítottam. Végiggondoltam, mi mindent tett értem a BMTE és miután Oláh Lóránt sportigazgató felvázolta a jövőre vonatkozó terveket, úgy határoztam, maradok és meghosszabbítom a szerződésem. Nem titkolom, az érzelmek nagy szerepet játszottak a döntésemben. Szeretek Budafokon játszani és nem éreztem volna korrektnek, ha a kapitány elhagyja a hajót”mesélte  a szerződéshosszabbítás hátteréről Kovács a BMTE honlapjának.

Olvasta már?