Barátai döbbenten állnak a Budafokon halálos balesetet szenvedő motoros lány története előtt

by gaalt994

Ahogy arról a Huszonkettő korábban beszámolt, meghalt egy 28 éves motoros Budafokon. Petrát rutinos, fegyelmezett motorosként ismerték. A baleset után ötször élesztették újra, a kórházban halt bele sérüléseibe.

Bő egy hete tragikus balesetről számoltunk be, amelyben egy 28 éves lány vesztette életét Budafok-Tétényben. A motorkerékpárral közlekedő lány a 6-os főút kivezető szakaszán esett el, nem élte túl a 10 méteres repülést.

L. Petra egy jobbra ívelő kanyar után a külső sávban haladt, amikor erősen fékezett. A jármű megbillent, majd felborult és az aszfalthoz csapódott. Innét a levegőbe emelkedett, majd visszazuhant a földre és csúszni kezdett az oldalán.

A vezetője eközben több mint tíz métert repült. A 600 köbcentis Suzuki motor kettétört, mert nekiment a szalagkorlátnak. A balesettől 100 méterre találták meg. A motort vezető lányt a mentősök egy órán keresztül, 5 alkalommal élesztették újra, mire sikerült az állapotát stabilizálni és kórházba szállítani, de ott életét vesztette.

A Bors megkereste a lány ismerőseit, akik döbbenten állnak a tragikus baleset előtt, Petrát ugyanis mindannyian gyakorlott, fegyelmezett motorosnak ismerték.

„Hiába volt fiatal, fantasztikusan motorozott, óriási rutinnal. Elképzelni sem tudjuk, mi történhetett. Miután meghallottuk a hírt, összeomlottunk, hogy pont vele történt ilyesmi, aki soha nem volt felelőtlen” – mondta egyikük a bulvárlapnak.

(Kiemelt kép: kekvillogo.hu)

Olvasta már?