BDZ TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK

by talastunde

A Budafoki Dohnányi Zenekar közkedvelt bérletsorozata a Megérthető zene. Szeptember utolsó vasárnapját a BDZ teljes egészében a közönségének szenteli a Zeneakadémián. Koncertekkel, kamarakoncerttel, nyilvános próbával és izgalmas, közönség előtti beszélgetéssel készül szeptember 27-én a zenekar.  

Akinek a délelőtti Megérthető, vagy a délutáni Megérthető Ráadás koncertre érvényes jegye van, annak már csak ingyenes regisztrációs jegyet kell igényelnie, és bármely programot látogathatja.

A programokra külön-külön 500 Ft-os áron is lehet jegyet vásárolni.        

PROGRAM:

11.00 Megérthető zene: Messiás – II. rész

13:30 Kamarakoncert – Dvořák: Szerenád op 44., Mendelssohn: Oktett

15:00 Megérthető zene RÁADÁS – Händel: Messiás – II. rész

17:30 Nyilvános PRÓBA, majd BESZÉLGETÉS

Schubert: C-dúr (Nagy) szimfónia – próba

A zenekar következő heti, zeneakadémiai koncertjén elhangzó szimfónia legelső próbáját követhetik nyomon az érdeklődők, annak minden izgalmával, újdonságával, buktatójával, felfedezésével. Ritka, izgalmas, a közönség számára szinte soha nem megélhető zenei és emberi folyamat részese lehet közönségünk.

Hollerung Gáborral Novotny Anna beszélget

Hollerung Gábor előadásai híresen izgalmasak, informatívak és szórakoztatóak. Most azonban nem egy zeneműről hallgathatjuk őt előadni, hanem beszélgetőtársa segítségével saját és zenekara életébe enged majd bepillantást

20:00 Beethoven: V. szimfónia

Részletes információ: bdz.hu/bdz-nap

Olvasta már?