Beindul az élet Budafok-Tétény balatoni üdülőtáborában

by gaalt994

A nyár folyamán a létesítmény nem csak a táborozó diákokat, de a kerületi családokat is kedvezményes feltételekkel várja.

Immár egy hete várja a látogatókat a budafok-tétényi önkormányzat üdülőtábora Balatonakaliban. A Zánka szomszédságában elhelyezkedő tábor három, területileg elkülönült szállástípussal rendelkezik.

A létesítmény a nyári iskolaszüneti időszak során 9 darab egyhetes turnusban fogadja majd a gyerekeket, akiket vasárnaptól vasárnapig látnak vendégül, utaztatásukról pedig autóbusszal gondoskodnak. Az utazásért, a napi háromszori étkezésért, a szállásért és a pedagógusfelügyeletért heti 42 ezer forintos díjat kell fizetni.

A táborozók számára orvosi felügyeletet is biztosítanak, az üdülő parkosított részén pingpongasztalok, futball- és röplabdapálya várja a mozogni vágyókat. A kikapcsolódási lehetőségeket pedig tűzrakóhely és medence is bővíti.

A családi apartmanokba még várják a jelentkezőket az elő- és utószezonba, a kerületi lakcímkártyával rendelkezők 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szállást és az étkezést.

(Kiemelt kép: budafokteteny.hu)

Olvasta már?