Bravúrt ígérnek, ehhez a szurkolók segítségét kérik a budafoki kosárlabdázók

by szorenyi6104

A szezon eddigi legfontosabb mérkőzésére készülnek a budafoki kosárlabdázók. Január 11-én, szerdán Hepp Kupa mérkőzést játszanak a MAFC-cal.

A tavalyi csodát szeretnék megismételni a Budafoki KK játékosai szerda este 19 óra 45 perctől a budafoki sportcsarnokban. Hepp Kupa mérkőzésen fogadják az eggyel magasabb osztályban szereplő MAFC gárdáját. A legjobb 8 közé jutás a tét. Előzetesen a Vasas mellett pont az egyetemistákat szerették volna elkerülni. Ők ugyanis az idei szezonban remekül teljesítenek az NB I/B Piros csoportjában. A 4. helyen állnak, 10 győzelem és 4 vereség a mérlegük.

Tavaly egyébként drámai, hosszabbításos meccsen sikerült őket hasonló helyzetben legyűni. Akkor azt gondoltuk, hogy megismételhetetlen mérkőzést játszottak a budafoki fiúk, de szerdán újrázni kellene.

A csapat amerikai erőcsatára azt mondta a Huszonkettőnek, hogy ő szereti az ilyen komoly derbiket, az amerikai egyetemi bajnokságban szinte minden összecsapás ünnep volt, nem számított, hogy milyen az ellenfél mérlege. Bizakodással várja a MAFC elleni rangadót, remélve, hogy a csapat sérültjei és influenzásai is felgyógyulnak. Ha pedig teljes kerettel tudunk pályára lépni, akkor van esélyünk – fogalmazott Kevin Swanson.

A mérkőzés január 11-én, szerdán 19.45-kor kezdődik a budafoki sportcsarnokban. Remélik, hogy ahogy tavaly, idén is parázs hangulatot varázsolnak a drukkerek a csarnokba.

Olvasta már?