Budafokon is lesz Eb-kivetítő

by gaalt994

A napokban újranyitó DunaFok Kertmozi az összes meccset szeretné műsorra tűzni.

Ma este 9 órakor az Olaszország-Törökország mérkőzéssel veszi kezdetét a tavalyról elhalasztott, részben magyar rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság. A kontinensviadalon 2016-hoz hasonlóan idén is részt vesz a magyar válogatott, sőt, Marco Rossi együttese a halálcsoportban indul. A címvédő portugálok mellett a regnáló világbajnok franciák, valamint a 2014-es vb-aranyat bezsebelő németek tagjai még a kvartettnek, aminél nehezebbet talán szándékosan sem lehetett volna kijelölni.

A magyarok első két csoportmeccsüket a Puskás Arénában játsszák, amely egyébként a torna folyamán további mérkőzéseknek is otthont ad majd. Akinek azonban nem sikerült jegyet szereznie a stadionba, annak is számos lehetősége lesz a szabad ég alatt szurkolni.

Budafok-Tétényben erre talán a legjobb opció a DunaFok Kertmozi, ahol a tervek szerint minden mérkőzést megnézhetnek az érdeklődők. „Az Eb-t közvetíteni fogjuk, lehetőség szerint minden nap, hétfőtől vasárnapig” – fogalmazott Gombossy Gergely, a DunaFok Kertmozi üzemeltetője a Promontor TV stábjának.

(Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor)

Olvasta már?