Felemás szezon után távozik a Budafok védője

by gaalt994

Többször megvillantotta tehetségét, meggondolatlan húzásaival viszont néha valósággal táncolt a budafoki szurkolók idegein.

Az NB II-ből az élvonalba azonnal visszajutó DVSC futballcsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a Budafoki MTE középső védőjét, Marko Nikolicot. A 23 éves játékos egy év, 16 bajnoki- és 5 kupameccs után távozik a fővárosból.

A magyar felmenőkkel is rendelkező szerb futballista a szezon során számos alkalommal tett tanúbizonyságot jó fizikumáról, keménységéről, ügyes szereléseiben pedig szintén sokszor látszott a tehetség. Az összképet nézve viszont minden 2-3 remek megoldására jutott egy-egy komoly baki, meggondolatlanul eladott labdáival, majd az ezeket követő, pánikszerű faltjaival többször is szomorította a szurkolótábort.

A bejelentés szerint Nikolic egy plusz kétéves szerződést írt alá a hajdúságiakkal, azt viszont nem tudni, hogy a két klub között milyen pénzmozgás történt a transzfer keretében.

Tekintettel arra, hogy a 11 NB I-es gólig jutó Kovács Dávid a napokban hosszabbított szerződést Budafokon, az a forgatókönyv valósult meg, amelyre a szezon után – a mutatott teljesítmények alapján – valószínűleg kevés magyar focidrukker számított: Kovács Dávid nem marad az NB I-ben, Marko Nikolic viszont igen.

(Kiemelt kép: dvsc.hu)

Olvasta már?