Castingol az ország egyik legnépszerűbb sorozata

by gaalt994

Új szereplőket keres Magyarország egyik legnépszerűbb sorozata. A Középsuli Budafok-Tétényből is várja jelentkezőit. A szereplőválogatásra elsősorban olyan fiatalokat várnak, akik szívesen kipróbálnák magukat a színészi pályán.

Az ország egyik legnépszerűbb sorozata, a Youtube-on futó Középsuli castingot tart. Olyan fiatalok jelentkezését várják, akik rendelkeznek színészi tehetséggel, szeretnének egy jó közösséggel bíró csapathoz tartozni, és szívesen beindítanák karrierjüket akár már most – mind szakmai, mind anyagi értelemben.

A Középsuli ismét egy széleskörű szereplőválogatást rendez. A sorozat több mint 5 éve nyújt lehetőséget fiataloknak, akik szeretnek filmekben szerepelni és imádják a népszerűséget. Ha igazán jó közösségbe vágysz, filmsztár-ambícióid vannak, akkor ezt a lehetőséget neked találták ki.

Ha szeretnéd megadni az első lökést karrierednek, és nem mellesleg jól is keresni, ne habozz, jelentkezz! Ezt a magazin@kozepsuli.hu e-mail címen tudod megtenni, 2-3 fénykép csatolásával. Castingunkról e-mailben bővebb tájékoztatást adunk. 

Legyél Te is Középsulis!

Olvasta már?