Egy jó évzáró sokat érhet a budafoki focistáknak

by gaalt994

A BMTE az Ajkát fogadja a Promontor utcában.

Néha egy katari világbajnoki élménybeszámoló is becsúszik, ugyanakkor futballban rendre a Budafoki MTE uralja lapunk sportrovatát. A piros-feketék éve nem indult jól a másodosztályban, a gyenge kezdés gyorsan Csizmadia Csaba állásába is került.

Az utód Mátyus János lett, akivel az együttes el is indult felfelé, legutóbb a Tiszakécske elleni pontosztozkodással már ötmeccsesre nyújtotta veretlenségi szériáját. Az új erőre kapott BMTE jelenleg 22 szerzett ponttal a tabella 15. helyét foglalja el, ám sűrű a mezőny, a már kieső helyen álló Kozármisleny ugyanis mindössze négy pont lemaradással követi a Budafokot.

A Mátyus-legénység december 11-én, vasárnap játssza utolsó bajnokiját, a Promontor utcában fogadják az Ajkát. Bár különösebb történelmi rivalizálásról nem tudunk a két csapat között, mégis nyugodtan nevezhetjük “hatpontos rangadó”-nak a mérkőzést, ugyanis az Ajka csak hat ponttal, mégis nyolc helyezéssel előzi meg a Budafokot, azaz egy jól sikerült évzáró akár egy nyugodt telet is hozhatna a BMTE együttesének.

Olvasta már?