Erős Gábor: ez a győzelem a csapat erejét mutatja

by lantai.oliver

Izgalmas fordulón van túl a Budafok. Mindkét csapat edzője úgy gondolja, akár fordítva is alakulhatott volna az eredmény. De szerencsére mi voltunk a szerencsésebbek.

A Tiszakécske ellen sikerrel megvívott találkozó után a Budafok edzője, Erős Gábor a következőket nyilatkozta:

“Az NB II egyik sajátossága, hogy nagyon minimális dolgok tudnak dönteni arról, hogy a mérleg nyelve melyik irányba billen el. Most mi voltunk a szerencsésebbek. Számunka az volt most a legfontosabb, hogy a két vereség után újra győzelemmel zárjunk. Tényleg apró nüanszokon múlt, lehetett volna fordított az eredmény, de ez a győzelem a csapat erejét mutatja. Remélem, a továbbiakban önbizalmat is tud adni nekünk.”

Nagy az öröm a Budafoknál! Fotó: huszonketto.hu

Mi is ezt reméljük! A győzelemmel egyébként átmenetileg átvettük a vezetést a tabellán. Mivel az ETO FC Győr később döntetlent játszott a Szombathelyi Haladás ellen, és ezzel visszavette az első helyet, “visszacsúsztunk” a dobogó második fokára, de csak a rosszabb gólkülönbségünknek köszönhetően.

A budafoki szurkolók izgalmas mérkőzést láthattak. Fotó: huszonketto.hu

A következő fordulóban a Budapest Honvéd otthonába látogatunk. A mérkőzés csütörtökön 19:45-kor kezdődik. Az M4 Sport élőben közvetíti.

Olvasta már?