Budafoki MTE: hajtós meccsen lett meg az, amit mindenki várt

by lantai.oliver

Az utolsó két bajnokiját elvesztette a Budafok, mégis mindenki győzelmet várt a Tiszakécske ellen. Hajtós, több tizenegyest is hozó mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot.

A labdarúgó NB II 8. fordulójában az élbolyban helyet foglaló BMTE a Tiszakécskét fogadta a Promontor utcában.

Számunkra szerencsésen kezdődött a találkozó, mert egy kabaréba illő góllal már az első negyedórában megszereztük a vezetést. A vendégek kapusa Kocsis Szeretőnek címzett indítását felszabadítás helyett saját védőjébe, Vicziánba rúgta, akiről a labda a hálóba csorgott (1-0). Ezután mindkét oldalon voltak lehetőségek: mi megszerezhettük volna a második találatot, de Oláh sarkazott gólját a játékvezető érvénytelenítette, a Tiszakécske pedig egyenlíthetett volna.

A második félidőnek 1-0-ás hazai előnnyel mentek neki a csapatok. Hamar megszereztük a második találatot is, miután a 49. percben a vendégek egyik védője kézzel ért a labdához a büntető területen belül. A tizenegyest Elek lőtte a kapuba (2-0).

Öt perccel később a vendégek jutottak büntetőhöz, amit sikerült gólra váltaniuk (2-1). A feszültség nem csak a pályán volt nagy: a 78. percben a tiszakécskei edző kapott sárgát. A hátralévő időt sikerült kapott gól nélkül lehoznunk, s így két vesztes mérkőzés után újra győzelemnek örülhettünk! Ezzel átmenetileg felléptünk a dobogó tetejére.

Nézze meg képgalériánkat!

Fotók: huszonketto.hu

Olvasta már?