Folytatta jó sorozatát a BMTE

by gaalt994

A budafoki futballisták elmúlt négy mérkőzésükön 10 pontot gyűjtöttek.

Folytatta jó sorozatát, újabb győzelmével pedig elmúlt 4 meccsén már 10 pontot szerzett a Budafoki MTE labdarúgócsapata. Mátyus János együttese ezúttal Soroksáron nyert, amivel magabiztosan eltávolodott a kieső zónától, és 18 forduló után a Merkantil Bank Liga tabellájának 11. helyet foglalja el.

A XXIII. kerületi vendégszereplés már az elején jól indult a budafokiak számára, akik a 4. percben Beke Péter találatával magukhoz ragadták a vezetést. Örömük azonban csak a játékrész derekáig tartott, Halmai 23. percben lőtt gólja ugyanis a félidei döntetlent jelentette a felek számára.

Mátyus János a félidőben szerkezetileg is belenyúlt a csapat játékába, a csatár, Kovács Dávid helyére védőt cserélt Margitics Andor személyében. A húzás bejött, az 55. percben újra a Budafok tudott vezetést szerezni, ezúttal Sós Máté volt eredményes.

A 2-1-es vendég előny után több gól már nem született, ezzel a BMTE zsinórban negyedik mérkőzésén nem talált legyőzőre. A jó szereplésre pedig jövő héten is adott a lehetőség, hiszen a 14. helyen álló Tiszakécske érkezik a Promontor utcába.

Olvasta már?