Fotópályázatot hirdetett a Klauzál Ház

by gaalt994

Az első három helyezett művészeti és gasztronómiai élményekkel gazdagodhat.

“Kultemberek, azaz kulcsemberek, akik nélkül a fogaskerék nem forog tovább. Mindenki és bárki, aki a kultúra területén dolgozik és tevékenykedik. Legyen színész, rendező, súgó, dramaturg, költő, képzőművész, könyvtáros, jegyszedő vagy éppen technikus, ez csak néhány foglalkozás a kultúra területéről. Róluk, azaz az elhivatott, szakmájukat szerető emberekről készült portréfotókat várjuk pályázatunkra.”

A fentebbi kiírással hirdette meg fotópályázatát a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ, amelyre 2023. január 6-ig várják a nevezéseket. Egy induló három képpel adhatja le nevezését, amely 3000 forintba kerül.

A beérkező pályamunkákat szakmai zsűri fogja értékelni: Szerényi Gábor grafikusművész, dr. Vankó András a Budafoki Fotóklub elnöke és Czimbal István grafikus, a Klauzál Ház munkatársa dönt majd arról, hogy ki lesz a három díjazott.

A nyertes Filotás Viktória keramikus, szobrászművész erre az alkalomra készített egyedi művészeti alkotásával gazdagodhat, míg a második helyezett a Várszegi Pincészet borválogatását nyerheti meg, a harmadik díjazott pedig egy kétszemélyes vacsorát fogyaszthat majd el az Akácos Vendéglőben.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?