Forgalomkorlátozásokkal jön a hétvége Budafok-Téténybe

by gaalt994

Az ünnepi hétvége és egy vasúti felújítás miatt a kerület több pontján is módosul a közlekedés rendje.

A következő hétvégére több okból is forgalomkorlátozásokat jelentett be Budafok-Tétény önkormányzata. Pánikra semmi ok, a kerület forgalma nem bénul meg, ugyanakkor több fronton is számolni kell változásokkal.

Mindenszentek ünnepéhez és halottak napjához kapcsolódóan a temetők körül kell módosított közlekedési rendre készülni. Október 29-én 8 órától november 1-én 20 óráig egyirányú forgalmi rendet alakítanak ki a Debrő utcában és a Víg utcában a Gádor utca irányába, valamint ugyanilyen kezdettel november 4-én 20 óráig feloldják a megállási tilalmat a Nagykőbánya utcában.

Szintén ezen a hétvégén, vasárnap kezd felújítási munkálatokat a MÁV a a Kolozsvári utcai vasúti átjárónál. Az itteni lezárás első üteme október 30-tól november 4-ig, a második november 5-én 20 órától november 6-án hajnali 4 óráig tart majd.

Ezalatt gépjárművel a Campona utca felől érhető el a kerület. A Növény utcai aluljárón át biztosított az átkelés a 6-os úton, valamint a Kolozsvári utca Duna felőli szakaszáról hajthatnak rá a 6-os főútra. A gyalogos forgalom zavartalan lesz a Kolozsvári utcai aluljárón keresztül.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?