Hosszabbítás Tiszaújvárosban

by szorenyi6104

Az már biztos, hogy még egyszer el kell utazzanak a budafoki kosárlabdázók Tiszaújvárosba. Az NB I/B Zöld csoport elődöntőjének második meccsén a hazaiak legyőzték a Budafoki KK-t.

Egy hihetetlenül mázlista dobással egyenlített a Budafok Tiszaújvárosban a rendes játékidő előtt másfél másodperccel. Ez lenne a jó hírünk, de a rossz, hogy a ráadás 5 percet a hazaiak nyerték.

Végig nekik állt a zászló, volt már, hogy 11 ponttal is vezettek az első félidőben. A harmadik negyed végére azonban sikerült őket utolérni, és innentől fej-fej mellett haladtak a csapatok, de többnyire a hazaiaknál volt az előny.

Így volt ez 11 másodperccel a vége előtt is, ekkor a Tiszaújváros legponterősebb játékosa büntetőkhöz jutott, csak az egyiket értékesítette, és a budafoki támadás végén egy kifacsart, gyűrűn pattogó labda a mieinket segítette. Jöhetett a ráadás.

Egy hárompontos után 75-72 volt ide, de utána kátyúba ragadt a szekér, és a vége 79-75 lett oda.

Kedden lehet javítani, pontosabban újra előnyt szerezni. A budafoki csarnokba mindenkit várnak, szükség lesz a biztatásra. A párharc állása ugyanis 1-1.

Olvasta már?