Idősebb kutyát is érdemes örökbe fogadni

by lantai.oliver

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben, Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Felhívtuk ma reggel a HEROSZ Budapesti Állatotthon vezetőjét, hogy egy kicsivel többet tudjunk meg az alábbi három mentett kis legényről, akiket tegnap tettek ki a Facebook-oldalukon.

A három mentett kis legény

Vargyas Krisztián azt kérte, hogy ne őket mutassuk be, mert őmiattuk nem aggódik, hanem inkább valamelyik idősebb kutyát. A kölyökkutyusok hamar gazdira lelnek, viszont több korosabb állat is már évek óta hiába vár szerető örökbefogadóra.

Ezért most Artúrt mutatjuk be olvasóinknak, aki az állatotthon egyik nagy kedvence. Az “öregúr” február 15-én ünnepelte 10. születésnapját.

“Arti már évek óta nálunk él, tüneményes rotink iránt senki nem érdeklődik sajnos… Kenyérre lehet kenni, annyira édes és a szívünk szakad meg azért, hogy ez a végtelenül jó fej kutyus nem tud tartozni igazán senkihez” – mondják róla a gondozói.

Artúr

Azon kívül, hogy gyönyörű, Artúr hihetetlenül jó fej az emberekkel és a többi kutyussal is, egyetlen gyenge pontja, hogy imád lelécelni, és a környéket járni. Persze erre a legjobb megoldás egy jó kerítés lenne és sok-sok séta és foglalkozás vele. Artúr nagyon hálás lesz, ha törődnek vele, és végleges otthonra lelhet.

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

A HEROSZ elérhetőségei:

+3630/ 367/1393

budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?