Itt gyűjti az adományokat a kárpátaljaiaknak Budafok-Tétény

by gaalt994

Az adományokat elsősorban a kerület testvértelepülésének, Mezőkaszonynak gyűjtik.

Amint arról a Huszonkettőn is olvashattak, Karsay Ferenc levélben kereste fel a kárpátaljai Mezőkaszony polgármesterét, Tóth Sándort, hogy felajánlja Budafok-Tétény segítségét az orosz katonai támadás alatt álló Ukrajnában fekvő település lakosainak. A XXII. kerület polgármestere választ is kapott, amelyben határon túli kollégája leírta, mire van leginkább szükségük az ott élőknek.

A budafok-tétényi önkormányzat meg is tette a következő lépést, honlapjukon meghirdették az adakozási lehetőséget. Kérik, hogy aki teheti, járuljon hozzá az adománygyűjtéshez.

Az adományok leadására Nagytétényi út 104. alatt a Városfejlesztő Kft. Parkfenntartási csoportjánál, a volt Sajtgyárral szemben van lehetőség minden nap 7.30-tól 18.00-ig. Kérdés esetén a 06-20/369-4758-as telefonszámot lehet hívni.

„A felajánlásokat elsősorban a mezőkaszonyi lakosok számára gyűjtjük, de várjuk adományaikat a többi kárpátaljai település számára is. Az adományokat az önkormányzat eljuttatja a rászorulóknak. Fogjunk össze és segítsünk közösen a bajba jutott embereknek! Mindenkinek köszönjük a felajánlást!” – áll a felhívásban.

Olvasta már?